Polimanija

Polimanija “Nambi” Beograd

POLIMANIJA NAMBI BEOGRAD
 

Beograd
05.04.2014.g.

 

PROGRAM
08.30 h Raspakivanje i smeštanje u radni prostor
9 – 13 h Radionica po rasporedu
13.30 h Ručak
15 – 19 h Nastavak radionice
Mogućnost kupovine nakita predavača
Pakovanje
21 h Večera u gradu

 

PREDAVAČ
Nevenka Sabo se bavi polimerskom glinom 7 godina.
Bavi se izradom nakita, ukrasa i upotrebnih predmeta od polimerske gline. Njeni radovi su objavljeni u nekoliko domaćih i inostranih časopisa, kao i tri knjige objavljene u inostranstvu.
Istu ovakvu radionicu držaće na engleskom jeziku na Malti u sklopu manifestacije "EuroSynergy" u aprilu 2014.godine.
Nevenka vodi vrlo posećen blog "Crtice o polimerskoj glini" i održava kurseve na kojima obučava druge kako da rade s ovim materijalom u Subotici, Beogradu i Novom Sadu. Organizovala je i dve vrlo upešne manifestacije "Polimanija" koje su u osnovi raznovrsne radionice s polimerskom glinom, a održali su ih renomirani predavači iz inostranstva.
Nevenka je fascinirana mogućnostima koje pruža polimerska glina kao materijal i opčinjena je njome kao i prilikom prvog susreta. Obožava da širi zarazu polimerskom glinom.

 

RADIONICA
Osnovni alat koji vam je potreban za radionice i koji obezbeđujete sami:
- glatka površina za rad (keramička, staklena ili mermerna pločica)
- mašina za testo (pasta mašina)
- akrilni roler
- nožići (čvrsti, fleksibilni i valoviti)
- nožić za precizno sečenje
- lenjir
- sredstva za čišćenje (vlažne bebi-maramice ili blaznice i alkohol)
- sekači/modle i male modle
- četkice debljine 1,3 i 5
Ostali materijal vam je obezbeđen od strane organizatora.
Pripremite se da stvarate sopstvenu magiju primenom Nambi tehnike. Na ovoj radionici ćete istraživati svoju kreativnost dok učite o kompoziciji i dizajnu. Tehniku ćete naučiti koristeći se stvarima koje već imate kod sebe, stvarajući unikatni dizajn kombinujući jednostavne forme. Kasnije isto možete primeniti na delikatnije i sitnije oblike nakita. Primenićete crtanje na polimersku glinu, tretmane površina, upotrebiti alkoholna mastila, akrilne boje i naučiti o zaštiti gotovog rada.

FORMALNOSTI

Beograd, Srbija
05.04.2014.g

 

Polimaniju Nambi organizuju Nevenka Sabo i Umetnički studio „Katherine“ iz Subotice, iz Srbije.
Registracija je moguća od 20.12.2013. godine. Broj mesta je ograničen. Kada se broj mesta popuni, možete se prijaviti na listu čekanja, ukoliko neko otkaže učešće.

 

MANIFESTACIJA
Nambi Polimanija će se održati u Beogradu, na adresi Dr. Dragoslava Popovića 13.
Cena učešća na Polimaniji Nambi je 100 evra.
Ceo iznos za radionicu, u visini od 100 evra, mora biti uplaćen zaključno sa 20.03.2014. godine. Ukoliko želite da platite na rate, plaćate 30 evra prilikom registracije (nepovratni depozit) i ostatak zaključno sa 20.03.2014. godine kada god to vama odgovara.
Ukoliko uplatite u celosti do 31.12.2013.godine plaćate samo 95 evra.
Uplaćeni depozit se ne vraća ukoliko ne dođete na radionicu. Zadržava se na ime troškova organizacije.

U cenu je uključeno sledeće:
- radionice u trajanju od 8 sati
- promotivni paket
- materijal potreban za radionice
- ručak
- večera
- topli i hladni napici tokom trajanja radionica
- tombola

 

PRATILAC
Ukoliko dolazite s pratiocem, i za njega je moguća organizacija obroka. Pratilac ne učestvuje u radionicama. Doplata za obroke je 10 evra, a neophodno ju je izvršiti zaključno sa 20.03.2014. godine

 

SMEŠTAJ I PUTOVANJE
Sami ste odgovorni za organizaciju putovanja i smeštaja.
Organizatori se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakve greške, propuste, nezgode, nestanak prtljaga ili za bilo šta slično, a što je u vezi s Vašim putovanjem ili smeštajem.

 

RADIONICA
Radionice drže svetski poznati domaći predavač.
Polaznici su obavezni da obezbede sav potreban alat za radionicu. Listu potrebnog alata ćete pronaći na stranici Radionica.
S polaznicima ćemo unapred kontaktirati i poslaćemo im listu materijala koji treba da ponesu, ukoliko to bude bilo neophodno.
Tokom trajanja Polimanije Nambi, za polaznike će biti postavljena mini-prodavnica polimerske gline i alata za rad po promotivnim cenama, da biste mogli da nabavite ono što Vam eventualno nedostaje.

 

OTKAZIVANJE
Organizator zadržava pravo pomeranja datuma ili otkazivanja radionice i u tom slučaju vraća Vam sav uplaćeni novac.
Organizator zadržava pravo promene programa u slučaju nepredviđenih okolnosti, bolesti ili drugih dešavanja na koje nema uticaja. U slučaju da predavač bude onemogućen da učestvuje na radionici, obezbedićemo drugog predavača.
Ukoliko odlučite da ne učestvujete na Polimaniji Nambi, a uplatili ste kompletan iznos, morate poslati pismeni zahtev na office@katherine.rs najkasnije do 01.03.2014.godine. Ako budemo u mogućnosti da popunimo Vaše mesto, vratićemo Vam novac (osim nepovratnog depozita od 30 evra).