Plaćanje i dostava
Kako kupovati?

Da biste kupovali u Katherine internet prodavnici potrebno je da se registrujete. Samo registrovani kupci mogu da vrše kupovinu.
Ukoliko ste već registrovani, dovoljno je samo da se prijavite.
Nakon toga možete kupovati. Preporučujemo da pažljivo pročitate sve informacije o proizvodu i njegove dimenzije pre nego što se odlučite za kupovinu.
Proizvod koji ste odabrali smeštate u Vašu korpu klikom na ukonicu „kupi“. Nakon toga sadržaj Vaše korpe možete menjati po Vašoj želji.
Kada ste završili kupovinu kliknite na ikonicu „predračun“ i pratite uputstva.
Vodite računa o tome da li su Vaši prikazani podaci tačni, da bi Vam kupljeni proizvod stigao na adresu.

Posebne porudžbine
Moguće su posebne porudžbine, ali za njih je potreban dogovor sa autorkom. Vaše želje i pitanja možete proslediti na imejl office@katherine.rs

Kako platiti?
Nudimo Vam sledeće mogućnosti plaćanja:

1. Pouzećem – robu plaćate po preuzimanju. Minimalni iznos za narudžbu ne postoji.


2. Poštanskom uplatnicom/Avansno – uplatom na račun Umetnički studio Katherine br. 220-114496-81 kod ProCredit Bank Beograd.
Ukoliko ste izabrali ovu opciju, neophodno je da izvršite uplatu u roku od 3 dana od postale porudžbine. Po isteku ovog roka smatraće se da ste od porudžbine odustali i proizvod će biti vraćen u prodaju.
Avansno plaćanje nema ograničenja po vrednosti ili količini robe koju kupac može da preuzme.

Ako ste pravno lice, potrebno je da nas kontaktirate putem imejla da bismo razmenili podatke o firmama ( ime, PIB, adresu, telefon, imejl adresu, osobu za kontakt) i da biste dobili profakturu. Nakon uplate, prilikom preuzimanja robe, ili slanja iste kurirskom službom, dobićete i odgovarajuću fakturu.
Svi novi klijenti plaćaju avansno.

Dostava:
Vašu porudžbinu obradjujemo na sledeći način:
- ukoliko plaćate avansno uplatom na naš račun, robu možete preuzeti na našoj adresi (Vlasenička br. 18, Subotica) ili Vam robu šaljemo u roku od 2 radna dana od datuma uplate
- u slučaju da ste se odlučili za plaćanje pouzećem, robu Vam šaljemo u roku od 2 radna dana, a plaćate po preuzimanju

Dostavu vršimo službom „Post Express“ uslugom danas za sutra, ukoliko nije drugačije naznačeno.
Ako želite hitnu pošiljku, potrebno je da to dodatno saopštite putem imejla: office@katherine.rs

Naše cene na vebsajtu predstavljaju cenu proizvoda. U to nije uključena cena dostave robe na Vašu adresu. Cena dostave se ne nalazi na našim računima/fakturama.
Troškove dostave snosite Vi kao kupac i plaćate ih kurirskoj službi po njihovom cenovniku. Oni će Vam za izvršenu uslugu ispostaviti odgovarajući račun. Cena dostave zavisi od težine paketa.
Cenovnik kurirske službe pogledajte OVDE.


Nazad

Copyright @ Katherine.rs 2007 - 2010 . Powered by Zen Cart