Upotreba i čuvanje ogledala
Uradila sam sve što umem da bih napravila komad koji će Vam dugo trajati. Koristila sam odgovarajuće alate i kvalitetan materijal. Pa ipak, vodite računa da ne cimate, vučete ili razvlačite ogledalo preterano.
- Iako prilično čvrsta polimerska glina nije nesalomiva, a nije ni ogledalo, pa Vas molim da pažljivo rukujete radi Vaše bezbednosti.
- Ukoliko ogledalo nosite u torbi postarajte se da ima svoj džep ili da ga obezbedite na drugi način od ostalih stvari koje nosite. Polimerska glina je osetljiva na hemikalije (lakove za nokte, parfeme, acetone itd) stoga vodite računa da ne dođe u dodir sa njima.
- Ne ostavljajte ogledalo u vlažnoj sredini, zbog metalnih delova. Ako se pokvasi molim Vas da ga osušite što pre.
- Ukoliko je čišćenje neophodno koristite dve, tri kapi nekog sredstva za pranje stakla za ogledalo. Obično je dovoljno prebrisati ogledalo vlažnom krpom sa zadnje strane.
- Nemojte ostavljati ogledalo blizu izvora toplote i nemojte ostavljati dugo na direktnom jakom suncu.
- Ogledalo je potencijalno opasno ako se razbije i  sastavljeno iz nekoliko delova, koji se mogu progutati i preporučljivo je držati ga izvan domašaja male dece i kućnih ljubimaca.
- Poželjno je da se ogledalo čuva samostalno ili umotano u meku tkaninu kako bi se izbeglo grebanje i oštećenje prvenstveno površine ogledala, a potom i obloženog dela. Uz svako ogledalo dobijate ukrasnu kesicu koju možete koristiti za ovu svrhu.
- Ukoliko razumno i po uputstvu koristite ogledalo, a ipak dodje do određenog defekta ili kvara slobodni ste da se obratite za popravku.

 

Copyright @ Katherine.rs 2007 - 2010 . Powered by Zen Cart